Visste ni att vi har lång erfarenhet av att tillverka läkemedelsförpackningar?

Vår erfarenhet är er trygghet. Vi är stolta över att vara partner till flera stora aktörer inom läkemedelsindustrin och vår långa historik har gett oss en unik förståelse för de specifika krav och behov som branchen ställer. Vår kompetens och erfarenhet sträcker sig över olika typer av läkemedelsförpackningar, etikettering och specialanpassade lösningar. Vi har dessutom möjlighet att lagerhålla färdiga förpackningar för att snabbt och effektivt leverera dem när ni behöver dem.

Med noga utarbetade rutiner.

Kvalité

Vi har kvalitetssäkrade rutiner och kontroller för att säkerställa högsta kvalitet på förpackningar. Vi är naturligtvis certifierade enligt ISO 9001.

Hygien

Vi ställer höga krav på hygien i både arbetssätt och produktion med rena och säkra miljöer.

Leveranssäkerhet

Vi förstår vikten av att vara en pålitlig leverantör. Genom noggrann planering och effektiv lagerhållning ser vi till att era förpackningar alltid når er i tid.

Miljömedvetna val

Genom effektiva konstruktioner och medvetna materialval strävar vi efter att minimera vår påverkan på miljön. Vi är naturligtvis certifierade enligt ISO 14001.

Låt oss
samarbeta.

Vi kombinerar djup branschkunskap med långvarig erfarenhet. Kontakta oss idag och låt oss vara lösningen till era förpackningsbehov.

Kontakt
Följ oss

© 2023 Umpac AB

Kontakt