Etiketter för just dina behov

 

Behöver du etiketter? Vare sig det handlar om otryckta etiketter, som ska tilltryckas och bära information i ett logistikflöde, till högförädlade dekoretiketter som ska profilera dina produkter erbjuder vi detta.

 

Vår samarbetspartner Nordvalls Etikett (www.nordvalls.se) har tillgång till att trycka upp till 500 mm bredd och klarar upp till nio färgers kombinationstryck i UV-flexo. De trycker även digitalt, i offset och screen samt har möjlighet till varm- och kallprägling.

 

Via vår samarbetspartner kan vi erbjuda etiketter för alla segment såsom: Läkemedel, Livsmedel & Dryck, Logistik & Transport, Kemtekniskt & Kosmetik, Trä, Papper & Massa och Industri, och för varje segment ser vi till att erbjuda anpassade lösningar. Stor flexibilitet är ett ledord som gäller för oss på Umpac.

 

Många smarta etikettlösningar

Våra fiffiga två- och trebladsetiketter ger tre respektive fem tryckbara sidor vilket passar bra när etiketteringsytan är begränsad. Vill du ha med ännu mer information rekommenderar vi flerbladsetiketter med plats för utförlig information på många sidor. Ska du trycka upp mindre upplagor där varje etikett är unik erbjuds etiketter med digitaltryck. I sortiment finns även etikett- och förpackningslösningar till läkemedelsindustrin, där krav på kvalitet, hygien och säkerhet är extra höga. Till denna bransch erbjuder vi bland annat flerbladsetiketter, med eller utan blindskrift, bipacksedlar och påsmaterial, så kallade sachetter. Variabelt tryck och säkerhetslösningar av olika slag kan vi också fixa.

 

Vi ser varje kund som unik och självfallet ska etikettlösningen vara likaså. Kontakta oss redan idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa just dig!

 

Umpac AB

Fatvägen4
906 20 Umeå

Tel 090-71 75 50
Fax 090-18 76 40
E-post info@umpac.seDela vår sida


© 2022 Umpac AB
Information om cookies

Integritetspolicy