En trygg leverantör

 

Efter många år i branschen vågar vi påstå att vi hunnit bli specialister på förpackningar i solid kartong. Med kunnig personal och en modern maskinpark klarar vi de riktigt stora och svåra jobben. Investeringar görs kontinuerligt i nya maskiner och ny teknik. Senaste investeringen är ett övervakningssystem från Baumer (Xtend 2) som övervakar att rätt mängd av lim appliceras på kapslarna vid limning samt scannar av att kapseln inte är defekt på något vis. I detta system scannas även olika typer av streckkoder av samt färgnyanser.

 

Umpac har dessutom en av marknadens modernaste och effektivaste packlinjesystem. Läs mer här.

 

Umpac skall skapa hållbara förpackningar som bär våra kunders värde. Det vi gör finns och syns i människors vardag, vilket gör att vi måste vara lyhörda för behov och önskningar, och sedan förverkliga dem. Umpac strävar alltid efter hållbara lösningar, rätt kvalité och nöjda kunder. Umpac har focus på värdet för våra kunder samt engagerade medarbetare som verkar på en härlig arbetsplats.

 

Vi följer Svenska Kartongförpackningsföreningens Standardvillkor förpackningar SLF 15. Se länk nedan för mer information.


  Standardvillkor förpackningar SLF 15

 

Certifikat FTI

 

Certificate FTI (eng)

Umpac AB

Fatvägen4
906 20 Umeå

Tel 090-71 75 50
Fax 090-18 76 40
E-post info@umpac.seDela vår sida


© 2022 Umpac AB
Information om cookies

Integritetspolicy